Geberit Logo
Geberit funkcije

Geberit funkcije

Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy
Geberit DuoFresh Boy

Geberit DuoFresh modul za uklanjanje neugodnih mirisa

Geberit DuoFresh modul osigurava svježinu u kupaonici izvlačenjem neugodnih mirisa izravno iz WC školjke prije nego što se uspiju proširiti kupaonicom. Jedinica za uklanjanje neugodnih mirisa uključuje se automatski i zatim ponovno isključuje nakon što završi s radom.

DuoFresh Stick
DuoFresh Stick
DuoFresh Stick

Okvir za Geberit DuoFresh stik

Ne može biti jednostavnije: odmaknite Geberit tipku za isiranje u stranu, umetnite DuoFresh stik te vratite tipku u početni položaj. Okvir za stikove odgovara većini Geberit tipki za aktiviranje u Sigma asortimanu.

Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light
Geberit One with Sigma50 and Orientation light

Geberit DuoFresh modul s integriranim orijentacijskim svjetlom

Orijentacijsko svjetlo ispod tipke pruža suptilno osvjetljenje prilikom noćnog odlaska u kupaonicu. Svjetlom upravlja senzor blizine. Senzor osigurava automatsko uključivanje i isključivanje orijentacijskog svjetla te uklanjanje neugodnih mirisa iz WC školjke, s mogućnošću prilagodbe pomoću aplikacije.

Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50
Geberit Acanto and Sigma50

Nenemetljivo i pouzdano

Geberit osigurava nenametljive, pouzdane funkcije i trajnost – sve skriveno u zidu. Što ostaje vidljivo jest kontaktna površina između vas i tehnologije: tipka za aktiviranje ispiranja. Odaberite tipku koja najbolje odgovara vama i vašoj kupaonici.

Sigma21
Sigma21
Sigma21

Estetske krivulje za iskustvo opuštenosti u kupaonici

Nemoguće je poboljšati krugove, oni jedino mogu biti reorganizirani i razmješteni. Geberit tipke za aktiviranje koriste nove interpretacije okruglih formi da bi se prilagodile današnjim trendovima. S ili bez rubova. Skladno jedan pored drugog ili teku jedan u drugog. Rezultat je uvijek dobro zaobljen dizajn.

AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80
AquaClean Mera and Sigma80

Elektronska higijena

Nedavna istraživanja otkrila su da se sve manjem broju korisnika sviđa ručno aktiviranje ispiranja – umjesto toga, sve više traže sanitarnu tehnologiju koja omogućuje beskontaktno aktiviranje. Geberit elektronske tipke za aktiviranje s infracrvenim senzorima predstavljaju odgovor na ovu sve veću potražnju. Iako zahtijeva električni prikljčak, ovo rješenje sve više postaje normom.

Sigma50 Individual
Sigma50 Individual
Sigma50 Individual

Vaša kupaonica, vaš dizajn

Uredite kupaonicu jedinstvenog izgleda i osmislite dizajn koji će biti samo vaš, uz potpuno individualan odabir materijala i uzoraka. Samo odaberite izgled tipki za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma21 i Sigma50. Odaberite površine koje se savršeno uklapaju u vašu kupaonicu ili svoj omiljeni uzorak. Vašoj kreativnosti zaista nema granica.

Praktičnije izdaleka

Bez obzira na građevinsku situaciju, korištenje daljinskog aktiviranja ispiranja može biti pravi izbor. Na primjer, kako bi se aktiviranje ispiranja lociralo na drugom mjestu, ako dizajn zahtijeva malu, ali elegantnu tipku. Za takve slučajeve Geberit nudi razne tipke za daljinsko aktiviranje ispiranja s pneumatskim prijenosom sile, koje se mogu montirati bilo gdje unutar radijusa 1,70 m od ugradbenog vodokotlića.

Koji je vaš sljedeći korak?

Geberit sustav za ispiranje

Pouzdano i nenametljivo, Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose zajedničko „prezime”: Sigma, Omega ili Delta.

Saznajte više

Online katalog

U online katalogu možete pronaći tehnički podatke, popis primjena i svojstva, popis rezervnih dijelova te upute za montažu i njegu proizvoda.

Otvorite katalog

Uvijek na usluzi

Geberit tehnička podrška dostupna je u slučaju svih tehničkih pitanja. Za upite o cijenama slobodno se obratite našim distributerima, a na raspolaganju su i Geberit ovlašteni serviseri.

Kontakti